Nelly news direct to your email:
|
|||||||
| Notices |
Polski ![]() |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#1 |
|
Nelstar Fan
![]() Join Date: 21st Dec 07
![]() |
I'm Like a Bird
Tekst:
I'm Like a Bird (tekst napisany przez Nelly Furtado) You're beautiful, that's for sure You'll never ever fade You're lovely but it's not for sure That I won't ever change And though my love is rare Though my love is true I'm like a bird, I'll only flay away I don't know where my soul is, I don't know where is my home (and baby, all I need for you to know is) I'm like a bird, I'll only flay away I don't know where my soul is, I don't know where is my home And I need for you to know is Your faith in me brings me to tears Even after all these years And it pains me so much to tell That you don't know me that well And though my love is rare Though my love is true I'm like a bird, I'll only flay away I don't know where my soul is, I don't know where is my home (and baby, all I need for you to know is) I'm like a bird, I'll only flay away I don't know where my soul is, I don't know where is my home And I need for you to know is It's not that I wanna say goodbye It's just that every time you try to tell me that you love me Each and every single day I know I'm going to have to eventually give you away And though my love is rare Though my love is true Hey I'm just scared That we may fall through I'm like a bird, I'll only flay away I don't know where my soul is, I don't know where is my home (and baby, all I need for you to know is) I'm like a bird, I'll only flay away I don't know where my soul is, I don't know where is my home And I need for you to know is I'm like a bird, I'll only flay away I don't know where my soul is, I don't know where is my home (and baby, all I need for you to know is) I'm like a bird, I'll only flay away I don't know where my soul is, I don't know where is my home And I need for you to know is I'm like a bird, I'll only flay away I don't know where my soul is, I don't know where is my home (and baby, all I need for you to know is) I'm like a bird, I'll only flay away I don't know where my soul is, I don't know where is my home And I need for you to know is Tłumaczenie: Jestem jak ptak Jesteś piękny, to na pewno Nigdy się nie zmienisz Jesteś cudowny, ale nie na pewno A ja tego nigdy nie zmienię I chociaż moja miłość jest rzadka Chociaż moja miłość jest prawdziwa Jestem jak ptak, będę tylko latać daleko Nie wiem gdzie jest moja dusza, nie wiem gdzie jest mój dom (I kochanie, wszystko co potrzebuję dla ciebie to wiedzieć) Jestem jak ptak, będę tylko latać daleko Nie wiem gdzie jest moja dusza, nie wiem gdzie jest mój dom Wszystko co potrzebuję dla ciebie to wiedzieć Twoja wiara we mnie doprowadza mnie do łez Nawet po tych wszystkich latach I to zmuszanie mnie by tak dalece mówić Nie poznałeś mnie tak dobrze I chociaż moja miłość jest rzadka Chociaż moja miłość jest prawdziwa Jestem jak ptak, będę tylko latać daleko Nie wiem gdzie jest moja dusza, nie wiem gdzie jest mój dom (I kochanie, wszystko co potrzebuję dla ciebie to wiedzieć) Jestem jak ptak, będę tylko latać daleko Nie wiem gdzie jest moja dusza, nie wiem gdzie jest mój dom Wszystko co potrzebuję dla ciebie to wiedzieć To nie tak, że chcę powiedzieć żegnaj To po prostu to, że za każdym razem próbujesz mi powiedzieć, że mnie kochasz Każdy, pojedynczy dzień Wiem zamierzam mieć, ewentualnie dać tobie daleko I chociaż moja miłość jest rzadka I chociaż moja miłość jest prawdziwa Hej, jestem po prostu przestraszona Możemy spadać przez Jestem jak ptak, będę tylko latać daleko Nie wiem gdzie jest moja dusza, nie wiem gdzie jest mój dom (I kochanie, wszystko co potrzebuję dla ciebie to wiedzieć) Jestem jak ptak, będę tylko latać daleko Nie wiem gdzie jest moja dusza, nie wiem gdzie jest mój dom Wszystko co potrzebuję dla ciebie to wiedzieć Jestem jak ptak, będę tylko latać daleko Nie wiem gdzie jest moja dusza, nie wiem gdzie jest mój dom (I kochanie, wszystko co potrzebuję dla ciebie to wiedzieć) Jestem jak ptak, będę tylko latać daleko Nie wiem gdzie jest moja dusza, nie wiem gdzie jest mój dom Wszystko co potrzebuję dla ciebie to wiedzieć Jestem jak ptak, będę tylko latać daleko Nie wiem gdzie jest moja dusza, nie wiem gdzie jest mój dom (I kochanie, wszystko co potrzebuję dla ciebie to wiedzieć) Jestem jak ptak, będę tylko latać daleko Nie wiem gdzie jest moja dusza, nie wiem gdzie jest mój dom Wszystko co potrzebuję dla ciebie to wiedzieć Piosenka pochodzi z debiutanckiego albumu Nelly, Whoa, Nelly! wydanego w 2000 roku. - Piosenka "I'm Like a Bird" powstała w 20 minut. - Piosenkę "I`m Like a Bird" napisała, gdy miała 17 lat, nagrany był do niej nawet teledysk. VIDEO Uwielbiam tą piosenkę! Teledysk jest super, zwłaszcza ta ostatnia scena, w której Nelly "zlatuje" z drzewa i łapię ją tłum ludzi. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Nel U R my Star 4ever
![]() Join Date: 11th Jan 08
![]() |
Re: I'm Like a Bird
Też ją uwielbiam, jak wszystkie piosenki Nelly z resztą
. Ale ta jest taka szczególna! Gdy ją słucham czuję się taka... wolna! Jak ptak !
|
|
|
#3 |
|
Nelstar Fan
![]() Join Date: 21st Dec 07
![]() |
Re: I'm Like a Bird
Tak, i właśnie taki jest urok tej piosenki
|
|